ELVI

Atvērs jaunu “ELVI” veikalu, kura izveidē ieguldīti 250 tūkstoši eiro

Ceturtdien, 6.aprīlī, durvis ver jauns  ELVI veikals Lielvārdē, Spīdolas ielā 10. Jaunajā veikalā īpaši domāts gan par apmeklētāju ērtībām, gan videi draudzīgu saimniekošanu. Veikala tirdzniecības zāle iekārtota gandrīz 200 m2 lielā platībā. Tajā tiks piedāvāti ne vien pircēju iecienītu ārvalstu zīmolu produkti, bet arī Latvijas ražotāju preces, kvalitatīvi salāti un citi kulinārijas izstrādājumi, svaigi ceptas smalkmaizītes un karsta kafija.

Domājot par ilgtspējīgu saimniekošanu un patīkamu darba vidi uzņēmumā strādājošajiem, veikalā uzstādīta modernām energoefektivitātes prasībām atbilstoša siltumatguves sistēma. Tāpat labiekārtota vide, atjaunotas ēkas elektroinstalācijas un santehnikas sistēma, paplašināta tirdzniecības zālei paredzētā ēkas daļa un pilnībā nomainīts ēkas jumts. Ēkas atjaunošanā un veikala iekārtošanā kopumā investēti aptuveni 250 000 eiro. Šis būs otrais šī zīmola veikals Lielvārdes pilsētā.

SIA “ELVI Latvija” komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: “Lielvārdes iedzīvotāji un pilsētas viesi jau ir iemīļojuši zīmolu “ELVI”, tāpēc esmu priecīga, ka šajā pilsētā tiks atvērts otrais pašmāju mazumtirdzniecības tīkla “ELVI” veikals. Patiesi ceru, ka tas kļūs par iecienītu iepirkšanās vietu tuvākās apkaimes iedzīvotājiem, jo veikala sortiments veidots tā, lai tur nopirktu visu ģimenes ikdienai nepieciešamo, veikalā būtu gan izdevīgi cenu piedāvājumi, gan patīkama iepirkšanās vide un atmosfēra.”

Jaunajā veikalā saimniekos “ELVI” franšīzes partneris SIA “Vita Mārkets”.

Turpinās augt

Kā liecina jaunākie dati, arī pērn “ELVI” izdevies piedzīvot izaugsmi. 2022. gadu uzņēmums noslēdzis ar 7% apgrozījuma pieaugumu, savukārt par 4% audzis arī kopējais čeku skaits veikalos.

“ELVI” par savu 2023. gada prioritāti izvirzījis pircēju pieredzes uzlabošanu. Tas ietver gan veikalu tīkla sakārtošanu, gan arī sortimenta pilnveidošanu un lojalitātes programmas attīstību, nodrošinot papildu servisus klientiem. Investīcijas plānotas arī loģistikas centrā. Tas jau patlaban nodrošina piegādes vairāk nekā pusei no visām veikalā esošajām precēm, bet svaigo preču grupā sasniedz jau 85%. Šogad paredzēts pilveidot loģistikas pakalpojumus un kapacitāti, lai varētu nodrošināt iespējami lielu svaigu produktu piegādi veikaliem visā Latvijā.

Jaunu veikalu atvēršana viennozīmīgi ietilpst “ELVI” tuvākajos plānos. Nupat, februāra nogalē atvērts jauna koncepta tirdzniecības kvartāls Mārupē, aprīļa sākumā durvis vērs jauns “ELVI” Lielvārdē, drīzumā tiks atvērts jauns “ELVI” Kadagā, vēl vairāki objekti šobrīd ir būvniecības stadijā un “ELVI” saimei pievienosies jau pārskatāmā nākotnē. Tāpat uzņēmums turpina regulāras veikalu rekonstrukcijas, lai uzlabotu jau esošās tirdzniecības vietas.

“Jā, mēs esam atvērti sadarbībai ar jauniem franšīzes partneriem, kas meklē attīstības ceļus savam biznesam. Aizvadītā ziema ir būtiski pastiprinājusi uzņēmēju interesi par sadarbību, jo strauji augošās izmaksas un preču cena daudziem ir likusi pārdomāt sava biznesa rentabilitāti un attīstības iespējas tālākam darbam,” stāsta Laila Vārtukapteine.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus