ASV ātrās ēdināšanas zīmols Popeyes plāno strauju attīstību Eiropā

Popeyes® zīmols un Sterling Cruise paziņojis par jaunu vienošanos, lai uzsāktu Popeyes zīmola darbību Rumānijā, nākamajos desmit gados paredzot atvērt 90 restorānus.  Šī būs restorānu tīkla pirmā darbības izvēršana šajā reģionā.

Plāno izaugsmi Eiropā

Šī vienošanās ir kā turpinājums Popeyes darbības izvēršanas plāniem Eiropā, kur restorānu zīmols jau darbojas Spānijā un Šveicē, kā arī šogad paredzējis darbību sākt Lielbritānijā. Vistiņu cienītāji Rumānijā varēs drīzumā baudīt Popeyes pasaulslavenos produktus, tostarp zīmola izslavēto vistas sviestmaizi un daudz ko citu. Popeyes nemainīgu recepti izmantojis gandrīz 50 gadus – tās slavenās ceptās vistas tiek marinētas vismaz 12 stundas, panētas ar rokām, tad uz lēnas uguns ideāli pagatavotas, izmantojot patentētu pagatavošanas tehniku. Ēdienkarti pārvalda profesionālu šefpavāru komanda, kura kaislīgi ciena vēsturi, vienlaikus papildinot Luiziānas garšas, ēdienus un tradīcijas.

„Mēs esam priecīgi dalīties svarīgās ziņās no Rumānijas, kur mēs esam paziņojuši par ambicioziem plāniem valstī izvērst viena no pasaulē populārākā ceptu vistu restorānu tīkla darbību,” norāda Popeyes Louisiana Kitchen starptautisko tirgu prezidents Deivids Šīrs.

„Popeyes ir viens no straujāk augošajiem restorānu zīmoliem ASV. Mūsu darbības sākšana Rumānijā demonstrē mūsu apņemšanos nodrošināt mūsu slavenās garšvielas, garšas un mūsu pieredzi aizvien vairāk cilvēku visā pasaulē.”

„Mēs esam ārkārtīgi lepni piedāvāt slaveno Popeyes zīmolu patērētājiem Rumānijā. Mūsu restorānu apmeklētāji nebūs vīlušies slavenajā Popeyes pieredzē un satriecošajās vistās, kas padara šo zīmolu tik slavenu visā pasaulē,” izteicās Sterling Cruise preses pārstāvis. „Turklāt šī darbības izvēršana veicinās Rumānijas ekonomiku, turpmākajos gados radot simtiem jaunu darbavietu. Mēs esam patīkami satraukti.”

Gan restorānos, gan tiešsaistē

Popeyes arī apņēmies sniegt  piedāvāt maltīti gan restorānos, gan tiešsaistē. Zīmols Rumānijā nodrošinās tā tirgū vadošo digitālo pieredzi, uzsvaru liekot uz to, lai ēdienu pasūtīšanu padarītu pēc iespējas bezrūpīgāku. Popeyes restorāni piedāvās digitālās pasūtīšanas ekrānus, mobilo pasūtīšanu, apkalpošanu pie galdiņiem un piegādi, lai viesi spētu ērti pasūtīt Popeyes ēdienus tā, kā viņi to vēlas.

Sterling Cruise ir vairāku zīmolu restorānu grupa, kas dibināta 2014. gadā un šobrīd Rumānijā pārvalda gandrīz 40 restorānus. Paredzēts, ka pirmais Popeyes restorāns Rumānijā tiks atvērts 2022. gadā.

1972. gadā Ņūorleānā dibinātajam Popeyes® ir vairāk nekā 45 gadu gara vēsture un kulinārijas tradīcijas. Popeyes® citu restorānu vidū izceļas ar  Ņūorleānas stila ēdienkarti, kas ietver pikantas vistiņas, vistu pirkstiņus, ceptas garneles un citus reģionālos ēdienus. Tīkla kaislība pret Luiziānas mantojumu un gardiem autentiskiem ēdieniem ļāvusi Popeyes® kļūt par pasaulē vienu no lielākajiem vistu ēdienu ātrās apkalpošanas restorāniem ar vairāk nekā 3300 restorāniem ASV un pasaulē.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus