Apranga Group pagarina franšīzes līgumu ar Spānijas uzņēmumu Inditex

Lietuvas vadošais apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums Apranga Group pagarinājis franšīzes līgumu ar pasaules vadošo apģērbu mazumtirgotāju Inditex, informē Apranga Group pārstāvis Rimantas Perveneckas.

Franšīzes līgums pagarināts jau sesto reizi, un tas ietver tādu zīmolu darbību kā Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara Home un Oysho. Šoreiz līgums darbībai Baltijas valstīs pagarināts līdz 2022. gadam.

Pull and Bear

Sadarbība starp Lietuvas apģērbu mazumtirgotāju un Inditex sākās 2004. gadā, un pašlaik uzņēmums pārvalda 50 Inditex piederošo zīmolu veikalus. Tajā ietilpst 11 Zara veikali, 7 Beshka veikali, 7 Pull and Bear veikali, 7 Stradivarius veikali, 11 Massimo Dutti veikali, 4 Zara Home veikali un 3 Oysho veikali. Kopējā veikalu platība sasniedz 44,9 tūkstošus kvadrātmetru.

Zara Home

Inditex Group kopējais apgrozījums 2018.gadā sasniedza 26,1 miljardu eiro. Pasaulē strādā 7490 Inditex zīmolu veikalu, kas atrodas 96 valstīs. No tiem 1078 darbojas saskaņā ar franšīzes līgumu. Uzņēmuma franšīžu veikalu apgrozījums veido 14% no kopējā Inditex grupas apgrozījuma.

Apranga Group ir Baltijas valstu apģērbu mazumtirgotājs ar diversificētu preču zīmju portfeli, kas orientēts uz sešiem dažādiem tirgus segmentiem. Uzņēmums strādā uz franšīzes līgumu pamata.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus