Silvano Fashion Group franšīzes tirdzniecības vietu skaits sasniedz 581

Tekstilizstrādājumu kompānijas Silvano Fashion Group tirdzniecības vietu skaits sasniedza 693, no kurām 581 pārvaldīja uzņēmuma franšīzes partneri, informē uzņēmums.

Uzņēmumam kopumā ir 651 Milavitsa un 42 Lauma Lingerie zīmolu veikali. No tiem 112 veikalus pārvalda pats uzņēmums.

Visvairāk franšīzes partneru pārvaldīto tirdzniecības vietu ir Krievijā – 359, kam seko Ukraina – 76 vietas, Baltijas valstis – 24 vietas, bet citos reģionos atvērtas 122 tirdzniecības vietas, ko pārvalda franšīzes partneri.

Kopējie uzņēmuma pārdošanas apjomi 2019.gada deviņos mēnešos sasniedz 44,8 miljonus eiro, kas ir par 10,1% mazāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā periodā. Kompānijas peļņa deviņos mēnešos sasniedza 22,657 miljonus eiro, kas ir par 20,4% mazāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā periodā. Grupas pārdošanas apjomi Krievijā sasniedza 26,26 miljonus eiro. Šogad uzņēmuma meitaskompānija Krievijā atvērusi četrus jaunus veikalus, kopējam veikalu skaitam sasniedzot 45 grupai piederošus veikalus. “Uzņēmums turpinās Krievijā atvērt arī savus veikalus. Papildus augošajiem pārdošanas apjomiem un labākai tirgus situācijas kontrolei, šis aspekts ļaus turpmāk šajā valstī attīstīt grupas mazumtirdzniecības konceptu, un padarīs zīmolus pievilcīgākus arī franšīzes partneriem,” norāda uzņēmuma vadība.

Lauma Lingerie

Šogad uzņēmumā strādāja 1926 darbinieki.

Silvano Fashion Group pārvalda uzņēmumu grupu, kura darbojas apakšveļas dizaina, ražošanas, vairumtirdzniecības, franšīzes un mazumtirdzniecības jomā. Kompānijas ienākumus veido tādu zīmolu pārdošanas apjomi kā Milavitsa, Alisee, Aveline, Lauma Lingerie, Laumelle un Hidalgo. Uzņēmums savu produkciju pārdod gan caur vairumtirdzniecības kanāliem, gan franšīzes partneriem, gan savām tirdzniecības vietām ar zīmoliem Milavitsa un Lauma Lingerie. Galvenie uzņēmuma tirgi ir Krievija, Baltkrievija, Ukraina, NVS valstis un Baltijas valstis. Uzņēmuma māteskompānija atrodas Igaunijā.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus