Circle K Rīgā atvēris Eiropā pirmo ērtas iepirkšanās veikalu tirdzniecības centrā

Circle K atklājis jaunu ērtas iepirkšanās veikalu modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”. Šis ir pirmais tīkla veikals Eiropā, kas savas durvis vēris tirdzniecības centra telpās.

Veikala izveidē ieguldīti vairāk nekā 100 tūkstoši eiro un radītas 8 jaunas darba vietas. Veikals atrodas rekonstruētajā “Rīga Plaza” daļā, Mūkusalas ielā 71, un ir Latvijā pirmais jaunā koncepta veikals ar modernu dizainu un pārdomātu iekārtojumu.

“Pasaulē arvien populārāki kļūst convenience store jeb mazā formāta veikali, kur ātru un efektīvu apkalpošanu izvēlas tie, kuriem svarīga ikkatra minūte un garās lielveikalu rindās stāvēt nav laika. Pasaulē, kur kopējais Circle K zīmola veikalu skaits patlaban sasniedz 15 tūkstošus, mazā formāta veikalu vadībā esam uzkrājuši veiksmīgu pieredzi. Eiropā pirmie šāda tipa veikali tika atvērti Baltijas valstīs. Patlaban Daugavas kreisais krasts strauji attīstās, un Pārdaugavā savus birojus ver arvien vairāk uzņēmumu, veidojot dinamiskus biznesa kvartālus. Tāpēc, domājot par steidzīgajiem pārdaugaviešiem, esam lēmuši šeit atvērt Eiropā pirmo ērtas iepirkšanas veikalu tirdzniecības centrā”, saka Gunta Jēkabsone, Circle K Latvia izpilddirektore.

Šis Latvijā ir jau otrais uzņēmuma ērtas iepirkšanas veikals bez degvielas uzpildes iespējas. Pirmais veikals tika atvērts 2016. gadā Vecrīgā, Vaļņu ielā 11.

Circle K Latvia ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. Circle K ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 82 tirdzniecības vietas, no kurām 76 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un 2 ērtas iepirkšanās veikali. Kā viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem, Circle K ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

Ieskaties veikala atklāšanā šeit:

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus