10 pasaulē slavenas apģērbu tirdzniecības franšīzes

Apģērbu tirdzniecības biznesa uzsākšana ir diezgan riskants un dārgs process, taču, ja potenciālais franšīzes ņēmējs atrod labu zīmolu, risku iespējams ievērojami samazināt. Pasaulē ir daudz apģērbu franšīzes iespējas.

Pasaulē populāras apģērbu tirdzniecības franšīzes.

Gap Inc

Gap Inc pieder vairāki atpazīstami modes mazumtirdzniecības zīmoli, tostarp, Gap, Old Navy, Athleta un Banana Republic. Kompānija paplašina darbību starptautiskajos tirgos ar franšīzes palīdzību, taču kompānija nepiedāvā franšīzi valstīs, kurā tai pieder veikali. Lai kompānija izskatītu franšīzes ņēmēja kandidatūru, viņam nepieciešama plaša pieredze uzņēmējdarbībā.

Plato’s Closet

Apģērbu veikalu tīkls, kas fokusējas uz patlaban modē esošu apģērbu tirdzniecību. Sākotnējās investīcijas franšīzes izveidē ir starp 150 tūkstošiem un 500 tūkstošiem ASV dolāru. Franšīzes ņēmējiem ir iespēja investēt franšīzē ar vairākām atrašanās vietām.

Mainstream Boutique

Šis ir sieviešu modes zīmols, kas piedāvā iespējas franšīzes ņēmējiem, kuri vēlas piedāvāt kvalitatīvas preces. Sākotnējā investīcijas franšīzes izveidē ir 18-35 tūkstoši ASV dolāru.

Once Upon a Child

Šis ir veikalu tīkls, kas tirgo mazlietotus bērnu apģērbus, rotaļļietas un citas bērnu preces. Lai sāktu darbību, franšīzes ņēmējiem nepieciešami vismaz 75 tūkstoši dolāri naudā vai aktīvos.

Hometown Threads

Apģērbu zīmols, kas ļauj klientiem pēc viņu vēlmēm pasūtīt izšuvumus, monogrammas un citas nianses. Kompānijai ir daudz franšīzes atrašanās vietu un tā patlaban piesaista jaunus franšīzes ņēmējus.

Instant Imprints

Šis franšīzes bizness piedāvā dažādas preces, ko izmantot mārketinga mērķiem vai grupām. Franšīzes ņēmējiem nepieciešami vismaz 100 tūkstoši likvīdu aktīvu, lai sāktu darbību.

Apricot Lane Boutique

Šis ir bizness, kas izvieto savus veikalus lielveikalos un vietās, kur ir liela gājēju plūsma. Sākotnējā franšīzes komisijas maksa ir 34,5 tūkstoši dolāru, kas iekļauj franšīzes ņēmēju apmācības, piedāvā savas tehnoloģijas un atpazīstamu zīmolu.

Kid to Kid

Kompānija piedāvā franšīzes iespējas franšīzes ņēmējiem, kuri vēlas savā īpašumā iegūt ģimenēm draudzīgu biznesu. Sākotnējā investīcija svārstās no 247 980 līdz 373 480 ASV dolāriem.

Big Frog

Apģērbu franšīze, kas piedāvā dažādu apdruku t-kreklus un citas preces. Sākotnējā franšīzes maksa ir 39 500 ASV dolāru. Kompānija pieprasa, lai franšīzes ņēmējiem pieder arī 50 000 dolāru kapitāls darba uzsākšanai.

Pro Image Sports

Franšīze, kas pārdod oficiāli licencētas preces no profesionālām sporta komandām. Kompānija sākotnēji prasa 30 000 dolāru investīcijas, bet papildus veikalu atvēršanai nepieciešama mazāka maksa.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus