Aerodium

Aerodium atver jaunu franšīzi Kijivā

Kijivā durvis vaļā vēris jauns Latvijas uzņēmuma “Aerodium Technologies” vēja tunelis.

Atrodas tirdzniecības centrā

Kompānijā norāda, ka, neraugoties uz kara stāvokli un saspringto situāciju sabiedrībā, “Aerodium” tic Ukrainas uzvarai. Tādēļ tā vēlas atbalstīt Ukrainas ekonomiku un sniegt cilvēkiem jaunas izklaides iespējas. Vēja tunelis ir daļa no 2022. gadā atklātā tirdzniecības centra “Respublika”, kas ar 300 000 kvadrātmetru lielu tirdzniecības platību ierindojas lielāko Eiropas tirdzniecības centru topa ceturtajā vietā.

Kopējais atklāšanas pasākuma budžets pārsniedz 100 000 eiro. Reklāmas kampaņa jau ir uzsākta lielformāta ekrānos visā pilsētā, sociālajos tīklos, radio, un arī Kijivas metro.

“Cilvēki Latvijā bieži vien domā, ka kara dēļ Ukrainā viss ir apstājies, ka izklaides pasākumi šobrīd ir nevietā. Bet tā nav tiesa, jo Ukrainas partneri bija iniciatori šī projekta atvēršanai tieši šobrīd. Tam ir vairāki iemesli. Cilvēki ir noguruši no negācijas un viņiem ir nepieciešama iespēja atslābināties un izjust arī pozitīvas emocijas. Bērni aug arī kara laikā un viņu bērnību un jāmēģina padarīt laimīgu arī šajos apstākļos. Jebkura komercdarbība ar nodokļiem pilda Ukrainas valsts kasi un tādā veidā palīdz kaldināt uzvaru. Jebkurš uzņēmums ienākot Ukrainā šajos apstākļos demonstrē ticību uzvarai un iedrošina arī citus investorus rīkoties līdzīgi!” Izcils dizains un jaunākās tehnoloģijas, kas radītas Latvijā,” saka “Aerodium Technologies” valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns.

Viņš uzsvēra, ka jebkurš uzņēmums, ienākot Ukrainā šajos apstākļos, demonstrē ticību uzvarai un iedrošina arī citus investorus rīkoties līdzīgi.

Modernākais Eiropā

Jaunais vēja tunelis ir modernākais visā Eiropā. Tā radīšanā pielietotas patentētas tehnoloģijas, kas padara lidošanu īpaši komfortablu un drošu. Ar 16 metrus augstu lidošanas zonu, no kuras 11 metri ir veidoti no 34 mm bieza, īpaši caurspīdīga stikla, šis vēja tunelis ir piemērots gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Industrijas pazinēji šo vēja tuneli jau nodēvējuši par skaistāko pasaulē.

Iespaidīgā iekārta atrodas pašā tirdzniecības centra vidū. To ieskauj botāniskais dārzs, iekštelpu atrakciju parks un daudzi restorāni. Jau pašlaik, notiekot instruktoru apmācībai, tunelis piesaista lielu uzmanību.

Ar vēja tuneļa atvēršanu “Aerodium” turpina aktīvu atbalstu Ukrainai. Jau pirmajās kara dienās 2022. gada 28. februārī “Aerodium” ziedoja 10 000 eiro Ukrainas armijai. “Aerodium” vides reklāmas plakāts tika pārveidots par Latvijā pirmo Ukrainas atbalsta plakātu. Drīz pēc tam, ziedošanas akcijā kopā ar “Sigulda Adventures”, tika savākta nauda un sakomplektēts konteiners ar pārtiku – tobrīd visnepieciešamāko Severodoneckas aizstāvjiem un bērnu aprūpes centram.

“Aerodium” Ukrainas franšīze darbosies arī ar labdarības misiju. Visa peļņa no suvenīru tirdzniecības tiks novirzīta Ukrainas bērnu atbalstam, kuri kara rezultātā palikuši bez vecākiem.

“Aerodium” ir Latvijā bāzēts vertikālo vēja tuneļu projektētājs un ražotājs. Tā pamatdarbība ir saistīta ar vēja tuneļu pārdošanu un nomu izklaides un militārajām nozarēm, bet tas darbojas arī dažādās vietās ar franšīzēm.  “Aerodium” darbojas izklaides industrijā kopš 2005. gada. Šajā laikā ir īstenoti vairāk nekā 100 projekti 46 valstīs. Šogad “Aerodium” plāno kopumā atvērt jaunus vēja tuneļus – Ukrainā, Kuveitā, Saūda Arābijā, Lielbritānijā, ASV, Dienvidkorejā, Ķīnā un Apvienotajos Arābu Emirātos.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus