Čili Pizza

Franšīze ļauj strauji augt – “Tiamo grupa” atver lielāko “Čili Pizza” Latvijā

Viens no lielākajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā “Tiamo grupa“, atvēris vēl vienu “Čili Pizza” picēriju Rīgā, Andreja Saharova ielā 20A.

Picērija platības ziņā ir lielākā no deviņām picērijām Rīgā un 18 picērijām visā Latvijā.

Jaunās picērijas iekštelpu kopējā platība ir 316 kvadrātmetri, kā arī tai ir 70 kvadrātmetru plaša vasaras terase. Tāpat kā visās “Čili Pizza” picērijās, arī šajā vietā iekārtots bērnu stūrītis. Startā radītas vismaz 30 jaunas darba vietas. A. Saharova ielas picērija atrodas dzīvojamajā rajonā ar ērtu piekļuvi kā kājām gājējiem, tā auto braucējiem.

“Cilvēki novērtē iespēju ieturēt maltīti tuvāk mājām, tieši tādēļ turpinām Rīgu vienmērīgi noklāt ar picērijām dzīvojamajos rajonos. Pirmajā etapā A. Saharova ielā esam veikuši daļēju telpas rekonstrukciju un plānojam otro etapu ar mūsdienīgu, stilīgu un mājīgu interjeru, lai šī rajona iedzīvotāji mūsu picērijā justos vēl mājīgāk,” saka Toms Zukulis, “Tiamo grupas” valdes priekšsēdētājs.

Čili Pizza

Foto autore: Rasma Kroģere.

Investēti 2 miljoni

Kopumā picēriju atvēršanā Rīgā viesmīlības uzņēmums investējis vairāk nekā divus miljonus eiro. Sākot no 2020. gada “Tiamo grupa” atklājusi “Čili Pizza” picērijas iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole Rīga”, t/c “Origo”, t/c “Akropole Alfa”, t/c “Olimpia”, t/c “Gaiļezers”, t/c “Zoom” un t/c “Spice Home”, katrā no vietām radot aptuveni 30–40 darbavietas.

Tiamo grupas neto apgrozījums pērn sasniedzis 16 miljonus eiro, divkāršojot 2021. gada rezultātus. Savukārt šogad plānots palielināt apgrozījumu par 20%.

“Tiamo grupa” ir viens no vadošajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā ar vairāk nekā 30 sabiedriskās ēdināšanas vietām un 600 darbiniekiem. Šogad uzņēmums atzīmē 20 gadu jubileju. Uzņēmums ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē. Grupā ietilpst restorāni “MO Liepāja”, “Olive”, “Čello”, suši bārs “Sushi Boom”, kafejnīcas “Lotte Caffe”, “Teātra kafejnīca”, klubs un pludmales bārs “Cukurfabrik’” Liepājā, kā arī “Čili Pizza” picērijas vairākās Latvijas pilsētās.

Par “Čili Pizza”

“Čili Pizza” ir picēriju zīmols Latvijā un Lietuvā. Pirmā šī zīmola picērija Latvijā tika atvērta 2001. gada decembrī Liepājā. Patlaban “Tiamo grupas” vadībā Latvijā darbojas 18 “Čili Pizza” picērijas Liepājā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā.

“Tiamo grupa” izmanto zīmolu, pamatojoties uz franšīzes līgumu, kurš noslēgts ar zīmola īpašnieku

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus