The Pizza Mood

Pirmā automatizētā picērija Latvijā piedāvā franšīzi

Rīgā jau vairākus mēnešus darbojas Latvijā pirmās automatizētās picērijas “The Pizza Mood”, kas piedāvā restorāna kvalitātes picas, tādēļ jau guvušas iedzīvotāju atzinību.

Restorāna kvalitāte

Pirmā picērija atvērta 2022. gada septembrī. Šobrīd Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi jau divās vietās – TC Minska, Nīcgales ielā 2a un Jaunajā Teikā, Gustava Zemgala gatvē, var nobaudīt no augstākās kvalitātes izejvielām gatavotas tradicionālās itāļu picas “Margherita”, “Četru sieru”, “Diavola”, “Ortolana” un citus šī itāļu tradicionālā ēdiena veidus līdzņemšanai.

Mūsdienu dinamiskajā ritmā daudziem no mums nav laika aiziet uz restorānu, tādēļ The Pizza Mood ir radījusi pirmo automatizēto picēriju tīklu, kas apvieno visas rīdzinieka vēlmes – iespēju baudīt restorāna cienīgu, uz vietas gatavotu, augstas kvalitātes picu, netērējot daudz laika un naudas ēdiena pasūtīšanai un piegādei. Lai klients baudītu vislabāko pieredzi un ēdiena augstāko kvalitāti, The Pizza Mood izmanto viedo tehnoloģiju sniegtās iespējas, tai skaitā patentētu picas pagatavošanas krāsni. Pagatavotā pica garšo tikpat izcili kā speciālajā malkas krāsnī ceptā.

The Pizza Mood

The Pizza Mood valdes loceklis Andris Pētersons uzsver, ka picas tiek gatavotas tradicionālā itāļu stilā no augstākās kvalitātes Itālijas produktiem. Lai saglabātu vislabāko kvalitāti un nodrošinātu izcilu garšas baudījumu, picu sagataves nav saldētas, bet tiek piegādātas picērijai, kur tās glabājas īpašās aukstuma kamerās 1-4 grādos pēc Celsija, ievērojot visus izejvielu derīguma termiņus un Eiropas Savienības un pārtikas higiēnas prasības.

The Pizza Mood attīstība

Andris Pētersons uzsver, ka pats ir gardēdis, tāpēc vienmēr ir meklējis tādas vietas, kur var paēst ļoti garšīgi. Mūsdienu steidzīgajā ritmā ne vienmēr ir iespēja apmeklēt restorānu un veltīt maltītei stundu laika. Turklāt, ja cilvēks grib šādi ēst katru dienu, mēneša beigās iztērētā naudas summa ir diezgan liela. Tā kā pica ir viens no Andra mīļākajiem gardumiem, viņam radās ideja par  automatizēto picēriju tīkla izveidi.

Klienti mums dažkārt jautā, kā šādā iekārtā var būt restorāna kvalitātes picas? Ar šādu skepsi saskaramies ik pa laikam. Taču, jau domājot par biznesa ideju, mums bija skaidrs, ka kvalitāte ir tā lieta, uz ko nedrīkst taupīt, ja vēlas iekarot klientu sirdis. Līdz ar to picās tiek izmantoti tikai kvalitatīvākie produkti, picas nesaldē, un to novērtē mūsu klienti.

Nākamais solis – franšīze

Kad jau vairāki tūkstoši Rīgas iedzīvotāju ir nobaudījuši The Pizza Mood picas, regulāri saņemam jautājumu par to, kādēļ šāda veida picērijas ir pieejamas tikai Rīgā, un kad tās būs Saulkrastos, Jelgavā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā un citās Latvijas pilsētās?

Esam gandarīti par lielo interesi saistībā ar mūsu inovatīvo ideju. Tas dod impulsu virzīties tālāk, sasniegt jaunas virsotnes. Šobrīd The Pizza Mood nākamais solis ir franšīzes, kas dod iespēju jebkuram kļūt par uzņēmuma franšīzes īpašnieku, ieviešot jaunās picērijas arī citās Latvijas pilsētās, kā arī citās valstīs. Mēs parūpēsimies par iekārtu uzstādīšanu, mārketingu, kvalitatīvu produktu centralizētu iepirkumu un piegādi, servisu, attālinātas vadības programmatūru. Tev tikai jāizvēlas vieta un ikdienā jāparūpējas par picērijas uzpildi un darbību. Tevi, uzņemēj, mēs apmācīsim it visā, lai jau tuvāko mēnešu laikā vari sākt pelnīt naudu.

Vairāk informācijas par pirmo automatizēto picēriju un tās franšīzes piedāvājumu ir iespējams uzzināt šeit: https://franchising.lv/franchise/the-pizza-mood/

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus