“Ezītis miglā” atklājis jaunu franšīzes uzņēmumu “Ezīša Kofīšops”

Rīgā, Barona ielā 3, oficiāli atvērts jaunais papildinājums “Ezītis miglā” ģimenei –  jauns franšīzes uzņēmums “Ezīša Kofīšops”, kura interjera dizaina autore ir Diāna Streņģe. “Ezītis miglā” paspārnē ir 19 “Ezītis miglā” bāri un tagad arī “Ezīša Kofīšops”.

Kofīšopā būs iespējams baudīt īpašo Ezīša kafiju, kas ir Latvijā grauzdēta kvalitatīva 100% Arabica pupiņu kafija, ko grauzdē tepat Miera ielā – “Rocket Bean Rostery” kafijas grauzdētavā. Kofīšopa baristas priecēs viesus ar dažādiem klasiskiem karstajiem un aukstajiem kafijas dzērieniem un dažādiem īpašiem dzērieniem, piemēram, ar Ezīša kafijām ar jumtiņu.

“Ezīša Kofīšopa” atklāšanas pasākumā piedalījās gan tuvākie cilvēki un sadarbības partneri, gan sabiedrībā zināmas un radošas personības. Par muzikālo noformējumu rūpējās Artis Volfs un enerģiskie “Very Cool People”. Kā jau pienākas kārtīgā atklāšanas pasākumā, neiztika arī bez gardiem vēderpriekiem.

Viens no Ezīša Kofīšopa līdzdibinātājiem Ernando Gamarra savā atklāšanas runā uzsvēra: “Viena no Ezīša misijām ir radīt pieejamas atpūtas un izlaides vietas cilvēkiem, kur tie varētu justies kā mājās un baudīt labi pagatavotus ēdienus un dzērienus par saprātīgām cenām. Nemitīgi darbojamies pie jaunievedumiem un kvalitātes uzlabošanas. Augot pašiem un augot uzņēmumam, arvien svarīgāka kļuva kafijas garša un kvalitāte. Tā nu, strādājot pie kafijas kvalitātes un pasniegšanas procesa uzlabošanas Ezīša bāros-kafejnīcās, nonācām pie secinājuma, ka ideju ir tik daudz, ka tās visas varēs realizēt tikai pavisam jaunā projektā. Un te nu mēs esam – Ezīša jaunajā Kofīšopā!”.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus