Manilla atvērusi pirmo franšīzes veikalu Milānā

Dizaina papīrlietu veikals Manilla atvēris savu pirmo franšīzes veikalu Itālijas ziemeļu galvaspilsētā Milānā. Jaunajā veikalā būs pieejams līdzvērtīgs preču sortiments, kāds tas ir abos Rīgas veikalos – papīrlietas, mājlietas, preces bērniem, kā arī augstvērtīgi dāvanu noformēšanas pakalpojumi.

Veiksmīgi apstākļi

“Ideja par veikalu ārpus Latvijas ir jau ilgstoši bijusi mūsu plānos, un tagad ir sakrituši visi apstākļi, lai šo mazo sapni pārvērstu realitātē. Esam atraduši lielisku partneri, līdz ar to esmu pārliecināta,  ka šis ir sākums ilgstošai sadarbībai. Milāna ir modes un dizaina galvaspilsēta, kurā lieliski iederēsies un tiks novērtēts Manilla stils. Šeit arī varēsim labi pārbaudīt iecerēto biznesa modeli, lai jau nākamgad paplašinātu franšīzes tīklu gan Itālijā, gan citās Eiropas valstīs“ stāsta Manilla zīmola radītāja un īpašniece Linda Lukstiņa.

Milānas veikala franšīzes īpašniece Ieva Lazdāne Bertolotti: “Esmu dzīvojusi vairākās pasaules valstīs, bet šobrīd ar ģimeni dzīvoju Milānā. Dvēselē joprojām jūtu Latviju kā savas mājas, kur Manilla apmeklējums vienmēr bijis obligāts notikums ik reizi, kad viesojos Rīgā. Šobrīd esmu priecīgi satraukta, ka šī veikala siltumu un īpašo auru man ir iespēja atvest uz Milānu. Sajūtu līmenī esmu šeit atvedusi arī daļiņu Rīgas.”

Manilla paplašina savu produktu klāstu ar jaunu dizaina sēriju “Ti Amo, Milano”, kas veidota, izmantojot šai pilsētai raksturīgus elementus un simbolus. Šobrīd gan Rīgas, gan Milānas veikalu plauktos jau atrodami šīs sērijas dāvanu iesaiņojamie papīri un apsveikumu kartītes, produktu klāsts tiks regulāri papildināts. Manilla produktus, kas iepriekš bijuši pieejami tikai latviski, esam jau pielāgojuši arī citu valstu tirgiem.

Izdevīga vieta

Milānas veikals atrodas citta’ studi rajonā, kas ir ļoti tuvu pilsētas centram un ir plašāk zināms kā atrašanās vieta Milānas politehniskajai universitātei (Politecnico di Milano), plašiem un vēsturiskiem dzīvojamiem namiem, kā arī slavenajam bāram  Bar Basso. Veikala auditorija ir vietējie apkārtnes iedzīvotāji, tas atrodas atstatus no tūristu iecienītākajiem ceļiem, vienlaikus tas ir dažu minūšu gājienā no vienas no Eiropā lielākajām iepirkšanās ielām Corso Buenos Aires. Veikala adrese – Via Bronzino 21, Milāna.

Uzņēmums Manilla dibināts 2013.gada rudenī un kopš atvēršanas brīža ir pastāvīgi paplašinājis piedāvāto preču klāstu, palielinājis apgrozījumu un attīstīis savu produktu līniju. Veikalā var iegādāties skaistas rakstāmlietas un rakstāmgalda aksesuārus, kartītes dažādām dzīves situācijām, dizaineru veidotas pierakstu klades un mapes, papīra rotaļlietas bērniem, un daudz dažādu ideju dāvanām, kuras izvēlēties un noformēt palīdzēs veikala profesionālie un laipnie konsultanti. Latvijā darbojas divi zīmola veikali Rīgā – Tērbatas ielā 55 un T/C Galerija Centrs.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus