Atvērts jau otrais Vapiano restorāns Rīgā

Iepirkšanās centrā “Rīga Plaza” durvis vēris “Apollo” grupas uzņēmumu komplekss, kurā ietilpst arī otrais “Vapiano” restorāns Rīgā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Restorāna ēdienkartes piedāvājumā iekļautas gan dažādas pastas, picas un tradicionālās antipasti uzkodas, gan arī salāti un deserti, kas pagatavoti turpat, restorānā. Maltītes papildinās arī svaigie zaļumi – baziliks, rozmarīns un rukola-, kā arī pašgatavotas mērces.

Pagājušajā gadā tika atvērts pirmais “Vapiano” franšīzes restorāns Rīgā, tirdzniecības centrā “Origo”.

Pirmais restorāns atvērts Hamburgā 2002. gadā. “Vapiano” restorānu kopskaits visā pasaulē pārsniedz 134, kopējam valstu skaitam sasniedzot 25. Restorāni atvērti tādās valstīs kā Austrija, Austrālija, Bahreina, Kolumbija, Dubaija, Ēģipte, Francija, Ungārija, Lielbritānija, Lietuva, Nīderlande, Polija, Katara, Rumānija, Spānija, Ukraina un citas.

“Vapiano” restorānu franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs un Somijā ir Igaunijas izklaides pakalpojumu kompānija “Apollo Group”, kam pieder arī “KFC” restorāni, “Apollo” kinoteātri, “O´Learys” izklaides centri, “Blender” sulu bāri, “IceCafe” saldējuma veikali, kā arī filmu izplatīšanas kompānija “Baltic Film Distribution”. “Apollo Group” lielākais akcionārs ir Igaunijas uzņēmējs Marguss Linnamē.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus