Burger King franšīzes īpašnieks Vecrīgā atvēris 10.restorānu Baltijā

Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs Tallink Grupp atklājis 10. Burger King restorānu Baltijā.

Jaunais restorāns, kas atrodas populārā iepirkšanās centra divos stāvos, rosīgās Vecrīgas sirdī, ir svaigs un moderns papildinājums Rīgas restorānu skatuvei. Papildu mājīgajām restorāna iekštelpām, mazākajiem apmeklētājiem ir izveidots atraktīvs rotaļu stūrītis, kā arī plaša āra terase.

Komentējot pasaules ātrās ēdināšanas ķēdes 10. restorāna atklāšanu Baltijā, Tallink Grupp mazumtirdzniecības biznesa attīstības Baltijā vadītāja Katre Kevaska sacīja: “10. restorāna darbības uzsākšana Baltijā nedaudz vairāk kā viena gada laikā un tik sarežģītos apstākļos, kurus pieredzējām pandēmijas laikā, dod mums patiesu iemeslu svinībām, jo ​​tas nav bijis viegls uzdevums. Esam daudz un smagi strādājuši, lai mūsu klienti visās trijās Baltijas valstīs saņemtu izcilos – uz īstas liesmas gatavotos – burgerus, vienlaikus piedāvājot iespēju izrauties no rutīnas un izmēģināt ko jaunu šajos izaicinājumu pilnajos laikos. Esam gandarīti, ka Burger King restorāni jau tagad ir kļuvuši populāri visās trijās Baltijas valstīs. Esmu pārliecināta, ka Burger King restorānu tīkla jaunākais papildinājums Galerijā Centrs ātri atradīs savu fanu pulku.

Kaut arī cenšamies klientiem piedāvāt vislabāko pieredzi, piedāvājot dažādus ēdienus no ēdienkartes, mēs turpinām to darīt, dienaskārtības priekšplānā izvirzot un ievērojot noteiktos drošības noteikumus un rekomendācijas.”

Tallink Grupp

AS Tallink Grupp ir vadošais kuģniecības uzņēmums pasažieru, transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Uzņēmuma īpašumā ir 15 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu dažādos maršrutos. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas aptuveni 4 000 darbiniekiem Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Krievijā un Vācijā. 2020. gadā, kas bija globālās COVID-19 pandēmijas gads, Tallink Grupp pārvadāja 3,7 miljonus pasažieru un 360 000 kravas vienību. AS Tallink Grupp akcijas ir kotētas Tallinas biržā un Helsinku biržā.

Burger King

Dibināts 1954. gadā, Burger King zīmols ir otrs lielākais ātrās ēdināšanas hamburgeru tīkls pasaulē. Oriģinālā Home of The Whoopper®, Burger King sistēma darbojas vairāk kā 17 000 vietās vairāk kā 100 valstīs un Amerikas Savienoto Valstu teritorijās. Gandrīz 100 procenti restorānu pieder un darbojas saskaņā ar neatkarīgām franšīzēm, no kurām daudzas pieder ģimenes uzņēmumiem, kas šajā biznesā darbojas jau vairākas dekādes.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus