“Tiamo grupa” attīstībā investē pusotru miljonu eiro un atver Rīgā sesto “Čili Pizza”

Tiamo grupa” atklājusi Rīgā sesto “Čili Pizza” tirdzniecības centrā “Olimpia”, Āzenes ielā. Gada laikā uzņēmums zīmola picēriju atvēršanai galvaspilsētā kopumā investējis pusotru miljonu eiro un radījis papildu 240 darbavietas.

Atvērs vēl citas

Jaunajā “Čili Pizza” investēti vairāk nekā 250 000 eiro, un tās platība ir 300 kvadrātmetri. Plānotas aptuveni 40 jaunas darbavietas. Šogad “Tiamo grupa” gatavojas atvērt Rīgā vēl citas zīmola “Čili Pizza” picērijas.

Kopš pērnā gada vasaras “Tiamo grupa” turpina sistemātiski īstenot uzņēmuma stratēģiju un, reaģējot uz pieprasījumu. Tāpat uzņēmums atver Rīgā picērijas dažādos rajonos, sākot no centra līdz pat Mežciemam, Teikai un Ķengaragam,” stāsta Monta Magone, “Tiamo grupas” valdes locekle. “Zīmolam šogad Latvijā paliek jau 20 gadu, un tas šeit ir mīlēts zīmols. Savukārt “Tiamo grupa” kā vietējais uzņēmums labi pārzina Latvijas tirgu un spēj pielāgot picērijas iedzīvotāju vajadzībām.”

Līdz pagājušajam gadam “Tiamo grupa” darbojās Liepājā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā un Daugavpilī, tomēr no 2020. gada jūnija uzņēmums piedāvā ēdināšanas pakalpojumus arī Rīgā. Uzņēmuma pirmā “Čili Pizza” galvaspilsētā tika atvērta t/c “Akropole”, tai sekoja picērijas t/c “Origo”, t/c “Gaiļezers”, t/c “Zoom”, t/c “Alfa” un t/c “Olimpia”.

Pandēmijas laikā “Tiamo grupa” nodrošina darbiniekus ar visiem nepieciešamajiem aizsarglīdzekļiem, kā arī stingri seko līdzi darbinieku veselībai un pašsajūtai. “Čili Pizza” terases drīzumā tiks atvērtas t/c “Gaiļezers” un t/c “Zoom, bet patlaban visās picērijās iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai vai ar “Wolt” vai “Bolt” piegādi, kā arī “Tiamo grupas” mobilajā lietotnē “Tiamo Food”.

Par uzņēmumu

Tiamo grupa” ir viens no vadošajiem ēdināšanas uzņēmumiem Latvijā ar vairāk nekā 30 sabiedriskās ēdināšanas vietām un 600 darbiniekiem. Uzņēmums ir viens no TOP 20 lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē (2.7 milj. eiro). Pērn uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza 7.5 miljonus eiro. Grupā, kas darbojas jau 18 gadu, ietilpst restorāni “MO”, “Olive”, “Čello” un “Sushi Boom”, kafejnīcas “Lotte caffe”, “Teātra kafejnīca”, klubs un pludmales bārs “Cukurfabrika’” Liepājā, kā arī “Čili Pizza” picērijas vairākās Latvijas pilsētās. “Tiamo grupu” raksturo izcila apkalpošana, izmeklēts piedāvājums un rūpība ikvienā detaļā.

Čili Pizza” ir picēriju zīmols Latvijā un Lietuvā. Pirmā picērija Latvijā tika atvērta 2001. gada decembrī Liepājā. Patlaban “Tiamo grupas” vadībā Latvijā darbojas 15 “Čili Pizza” picērijas Liepājā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā. Mājīgā atmosfērā tas piedāvā plašu picu klāstu un iecienītus ēdienus no Latvijas un citu valstu virtuvēm – uzkodas, salātus, zupas, siltos ēdienus, desertus, kā arī dažādus dzērienus un kokteiļus.

 “Tiamo grupa” izmanto zīmolu, pamatojoties uz franšīzes līgumu, kurš noslēgts ar zīmola īpašnieku

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus