Virši

Atvērs jau ceturto “Viršu” franšīzes degvielas uzpildes staciju Skrundā

Virši” turpina attīstīties un kā zīmols kļūst arvien konkurētspējīgāki arī citu uzņēmēju vidū, tāpēc interese iegādāties uzņēmuma franšīzi aug, informē kompānijas pārstāvji.

Jau ceturtā

Šī gada decembrī Skrundā plānots atklāt jau ceturto pilna servisa “Virši” franšīzes staciju.

Virši

Degvielas uzpildes stacija “Skrunda” kopumā būs jau 63. “Virši” degvielas uzpildes stacija Latvijā un durvis klientiem vērt plānots šī gada decembrī. Jaunā stacija piedāvās pilnu pakalpojumu klāstu privātpersonām un biznesa klientiem. Degvielas uzpildes stacija Skrundā atrodas autovadītājiem nozīmīgā ceļa posmā un tajā tiks realizēts kompānijas atjaunotais interjera dizaina koncepts, par kura izstrādi parūpējās pašmāju dizaina birojs “H2E”.

Straujā uzņēmuma attīstība un virziens tiek novērtēts uzņēmēju vidū un interese par šo biznesa attīstības modeli aizvien turpina pieaugt. Iegādājoties “Virši” franšīzi, tās ņēmējs iegūst lielāku atpazīstamību, tīkla klientus, jaunas zināšanas un virkni citu zīmola priekšrocību.

Interese par franšīzi

Zīmols jau ir pierādījis savu konkurētspēju tirgū. Straujā uzņēmuma attīstība tiek novērtēta arī citu uzņēmēju vidū un regulāri tiek izrādīta interese par Viršu franšīzes attīstības iespējām. Mēs franšīzes ņēmējam nododam lietošanā ne tikai atpazīstamu zīmolu, bet jau gatavu biznesa modeli ar izstrādātu koceptu un spēcīgiem produktiem. Franšīzes ņēmējam ir tiesības strādāt ar degvielas uzpildes stacijās pieejamo produktu sortimentu – Latvijā grauzdētu Viršu kafiju, premium klases degvielu Virši EVO, plašu ēdienu piedāvājumu dažādām gaumēm un citiem klientu iecienītiem produktiem.

Papildus tam, koncepta prasības ietver attiecīgu vizuālo noformējumu, tehnisko nodrošinājumu un klientu apkalpošanas standartus. Būtisks aspekts, kuru ievērojam – klients nedrīkstētu novērot atšķirības starp “Virši” stacijām un franšīzes ņēmēja pakalpojumiem,” uzsver “Virši” izpilddirektors Jānis Vība.

Par savu sadarbību ar Viršiem degvielas uzpildes stacijas “Jelgava” franšīzes ņēmēja uzņēmuma Bairo vadītājs Vitauts Ločmelis stāsta:” Degvielas uzpildes stacija Jelgavā 2019. gada decembrī tika atklāta gan klientiem, gan biznesa attīstībai stratēģiski svarīgā virzienā no Rīgas uz citām Eiropas valstīm. “Virši” degvielas uzpildes stacija šajā lokācijā bija burtiski nepieciešama un varu apgalvot, ka tas ir tikai likumsakarīgi, ka tiekam novērtēti apkaimes iedzīvotāju un viesu acīs. Gan būvniecības procesā, gan ik dienas sadarbību ar Viršiem kā biznesa partneri vērtēju, kā dinamisku, motivējošu un uz attīstību vērstu.”

Šobrīd degvielas uzpildes staciju tīklā “Virši” ir 62 uzpildes stacijas, no kurām trīs ir franšīzes stacijas, kam drīzumā pievienosies ceturtā – Skrundā.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus