Lielākais mājokļu pakalpojumu sniedzējs Lielbritānijā paplašina savu darbību Latvijā, Lietuvā un Igaunijā

Pēdējās desmitgades laikā lielākais mājokļu uzturēšanas pakalpojumu sniedzējs Fantastic Services ir izveidojis vienu no daudzpusigākajām globālajām franšīzēm ar iespaidīgu portfeli, kurā ietilpst vairāk nekā 100 īpašumu uzturēšanas pakalpojumi un unikāli biznesa vadības risinājumi. Uzņēmums piedāvā tādus pakalpojumus kā uzkopšana, tīrīšana, dārzkopība, ainavu veidošana, dažādi palīgdarbi, atkritumu savākšana un izvešana, kaitēkļu apkarošana un citi.

Kompānijai patlaban ir vairāk nekā 530 franšīzes partneri Lielbritānijā, ASV un Austrālijā, un uzņēmums patlaban meklē master franšīzes ņēmēju Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Pievienojieties tehnoloģiju pārvaldītu īpašumu pakalpojumu saimei

Kompānijas piedāvātais investīciju un biznesa izaugsmes potenciāls ir milzīgs – sākot ar profesionālu tīrīšanu un regulāru mājokļu uzkopšanu, līdz pat dārzniecībai, atkritumu izvešanai, palīgdarbiem, kaitēkļu apkarošanai un daudz ko citu.

Kaut arī uzņēmuma zīmola popularitāte un elastīgais franšīzes modelis jau ir ieguvums, ir vēl citi nozīmīgi ieguvumi, ko piedāvā Fantastic Services. Īpaši var izcelt kompānijas fokusu uz tehnoloģijām un inovācijām.

Vada tehnoloģijas

Uzņēmums ir izstrādājis savu, individuāli izveidotu klientu attiecību pārvaldības sistēmu (CRM), lai automatizētu visu veidu procesus, kas palīdz franšīzes ņēmējiem vadīt viņu biznesu. Ar savām daudzajām piedāvātājām iespējām, kā ietaupīt gan finansiālos līdzekļus, gan laiku, sistēma nodrošina Fantastic Services franšīzes nēmējiem vien minimālu piepūli. Papildus daudzām citām funkcijām sistēma spēj analizēt jebkuru klienta pasūtīto darbu un automātiski to pielāgot konkrētā darbinieka darba grafikam atbilstoši viņa pieejamībai, kvalifikācijai, profesionālajām spējām, aprīkojumam un pat attālumam līdz klientam.

Kompānijas līdzdibinātājs un vadītājs Rune Sovndahl ar nepacietību gaida tikšanos ar visiem jaunajiem franšīzes ņēmējiem, kuri šogad pievienosies Fantastic Services. “Mēs priecājamies strādāt kopā ar cilvēkiem, kuriem ir tāds pats redzējums kā mums par lielisku klientu apkalpošanu un kvalitatīvi paveiktu darbu. Pēdējie pāris gadi bijuši nozīmīgi, vērtējot mūsu tehniskos sasniegumus. Tagad mūsu iespējas ir bezgalīgas,”  viņš saka.

Fantastic Services master franšīzes priekšrocības

Viss sākas ar vienkāršu adaptācijas procesu. Fantastic Services piedāvā pilnībā automatizētu tiešsaistes apmācības platformu Fantastic Academy, kas ļauj franšīzes partneriem ātri un bez piepūles izprast visus standartus, procedūras un pakalpojumu prasības. Šim procesam seko biznesa treniņu sesijas ar franšīzes ekspertu.

Franšīzes atbalsts

Jau no paša sākuma franšīzes partneri saņem profesionālu atbalstu un vadlīnijas no tās pašas vadības komandas, kas attīstījusi Fantastic Services zīmolu līdz līdzšinējiem panākumiem. Uzņēmums ir izveidojis interneta mārketinga programmu, lai piesaistītu potenciālos klientus un padarītu sniegtos pakalpojumus pēc iespējas pieejamākus vietējā tirgū. Franšīzes ņēmēji koncentrējas uz sava biznesa vadīšanu un augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu klientiem.

Standartizēta pakalpojumu sniegšana

Kompānija ir izstrādājusi un attīstījusi vairāk nekā 100 pakalpojumus, kas ir pilnībā standartizēti. Tas nozīmē, ka visu kompānijas darbinieku mērķis ir sasniegt konkrētus kvalitātes standartus, lai klients būtu pilnībā apmierināts. Turklāt šādā veidā ir vieglāk arī aprēķināt mēneša izmaksas, kas nepieciešamas katra pakalpojuma sniegšanai.

Kas būs nepieciešams no Jums?

Jums būs smagi jāstrādā, lai pārvaldītu savus franšīzes ņēmējus, motivētu viņus un radītu klientiem unikālu pieredzi. Jums ir iespēja kļūt par ekskluzīvu Fantastic Services pārstāvi savā valstī un saņemt nepārtrauktu biznesa un mārketinga atbalstu no viena no nozares līderiem. Vairāk informācijas iespējams iegūt, apmeklējot mājaslapu fantasticfranchise.com.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus