Atvērs pirmo Vapiano restorānu Latvijā

Rīgā šoruden tiks atvērts pirmais Vapiano restorāns Latvijā.

Jaunais restorāns atradīsies tirdzniecības centrā Origo, un patlaban tiek meklēti darbinieki jaunajam restorānam.

Kā Franchising.lv pastāstīja Piano Group mārketinga menedžeris Baltijā un Somijā Alian Magi, novembrī kompānijai būs iemesls svinībām, jo tiks atvērts pirmais Vapiano restorāns Latvijā.

Patlaban kopumā atvērti četri Vapiano restorāni Igaunijā, divi restorāni Helsinkos un viens restorāns Viļņā, kurš nupat nosvinējis savu 10.dzimšanas dienu.

Vapiano

“Ņemot vērā veiksmīgo Vapiano darbību Tallinā, Helsinkos un Viļņā, bija loģisks solis atvērt restorānu arī Latvijā. Nākamajā gadā mēs plānojam atvērt vēl vienu restorānu Rīgā, tādēļ izaugsme būs ātra,” norāda kompānijas pārstāvis.

Pagājušajā gadā Igaunijas vadošā izklaides kompānija Apollo Group paplašināja savu darbību, pārņemot Piano Group OU, kam piederēja Vapiano restorāni Baltijas valstīs un Somijā. Uzņēmuma pārstāvji skaidro, ka kompānijas plāns ir augt un atvērt jaunus restorānus gan Baltijas valstīs, gan Somijā.

Vapiano

“Līdzsvars starp svaigu un veselīgu uzturu un izcilu itāļu virtuvi, ko radījuši īpašnieki, dod uzņēmumam spēcīgas pozīcijas mūsdienu straujā attīstībā esošajā ēdināšanas tirgū,” saka viens no Apollo Group īpašniekiem Ivar Vendelin.

Vapiano ir itāļu stila ikdienas restorāns, kur pasta, picas un salāti ir svaigi un tikko gatavoti. “Viesi mīl mūsu lielās porcijas un pieejamās cenas,” norāda A. Magi, piebilstot, ka tā ir laba vieta ātrām pusdienām, pēcpusdienas pārtraukumiem vai patīkamām vakariņām ar draugiem vai ģimeni.

 

Vapiano

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus