Inter Cars Latvija saglabājis līdera pozīcijas

Automašīnu rezerves daļu tirgotājs SIA “Inter Cars Latvija” 2019. gadā saglabājis līdera pozīcijas savā darbības nozarē.

Šobrīd uzņēmumam Latvijā ir 17 tirdzniecības vietas. 15 tirdzniecības vietas vada neatkarīgi uzņēmēji uz franšīzes līguma pamata.

Inter Cars Latvija

SIA “Inter Cars Latvija” apgrozījums pagājušajā gadā palielinājies līdz 83,5 miljoniem eiro, kas gada laikā ir kāpums par 7,35%. Vienlaikus augusi arī tirgotāja peļņa, tai palielinoties no 1,76 miljoniem eiro 2018. gadā līdz 1,88 miljoniem eiro pērn, kas gada laikā ir kāpums par 6,73%. Aizvadītā gada peļņu SIA “Inter Cars Latvija” paredzējis atstāt nesadalītu un novirzīt to uzņēmuma tālākai attīstībai.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Inter Cars Latvija” aizvadītajā gadā nodokļos valsts kopbudžetā samaksājis 11,22 miljonus eiro. Jānorāda, ka automobiļu rezerves daļu un piederumu tirdzniecības nozarē strādājošie uzņēmumi pērn kopā nodokļos samaksājuši 33,6 miljonus eiro, tostarp 7,27 miljonus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 3,37 miljonus eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

SIA “Inter Cars Latvija” reģistrēts pirms desmit gadiem. Uzņēmuma kapitāldaļu turētājs ir Polijas kompānija Inter Cars.

Inter Cars SA aktivitāte datēta ar 1990.gadu, kad uzņēmu dibināja Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz un Andrzej Oliszewski. Pirmais uzņēmuma birojs bija 300 m2 un atradās Varšavā.
2000.gadā uzņēmums pārcēla savu mītni uz modernu loģistikas centru, kas aizņem 17000 m2. Pašlaik Inter Cars SA ir lielākā kompānija, kas nodarbojas ar pasažieru un kravas auto rezerves daļu izplatīšanu visā Tuvo Austrumu Eiropas reģionā.

Kopš 2010.gada augusta Inter Cars SA ir izveidojis pārstāvniecību arī Latvijā. Ar katru gadu uzņēmums aug un šobrīd ir atvērtas 15 filiāles 10 dažādās pilsētās Latvijā, kā arī servisa centrs. Piedāvājumā ir plašs preču klāsts, kas tiek nemitīgi papildināts, augstas kvalitātes serviss, komfortabls preču pasūtīšanas veids un ātra piegāde.

Inter Cars Latvija piedāvā elastīgu cenu politiku un atlaižu sistēmu, katram klientam veltot īpašu uzmanību, lai tiktu apmierinātas ikviena klienta vajadzības.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus