Neapturamā Spānijas skaistumkopšanas franšīze D-UÑAS

D-UÑAS ir oriģināls skaistumkopšanas uzņēmums, kas specializējies roku un kāju kopšanā. Šis zīmols piedāvā augstas kvalitātes servisu un procedūras: manikīru, pedikīru, tradicionālo un gēla lakas uzklāšanu, kā arī acu, uzacu un citas sejas skaistuma kopšanas procedūras.

Mērija Ouknina (Mery Oaknin) un Sandra Benzakvena (Sandra Benzaquen) uzņēmumu izveidoja 2005. gadā, un šobrīd tā ir viena no vadošajām Spānijas skaistumkopšanas kompānijām, kas veiksmīgas uzņēmējdarbības rezultātā strādā jau vairāk nekā 11 valstīs ar 180 skaistumkopšanas saloniem.

 

Mērijas un Sandras ambīcijas ar vienu D-UÑAS salonu neaprobežojās, un, lai turpinātu vēl straujāku attīstību, īpašnieces pieņēma lēmumu veidot franšīzes biznesa modeli un palīdzēt arī citiem, piedāvājot iespēju atvērt savu skaistumkopšanas salonu.

Sekmīgā 15 gadu ilgā pastāvēšanas vēsture un nostiprinātā lojālo klientu bāze ir uzskatāms pierādījums šim ekskluzīvajam Spānijas skaistumkopšanas sektora biznesa modelim, kas ir oriģināls un atšķirīgs no konkurentu piedāvātā.

Specializācija, inovācijas, jaunas tehnikas un procesu ieviešana ir neatņemama D-UÑAS sastāvdaļa. Jāuzsver, ka uzņēmums ir pielāgojis savu produktu klāstu, lai tie būtu dabiski un nesaturētu toksiskas vielas, novēršot potenciāli kaitīgo ietekmi uz veselību, vidi un stingri tiecas uz produkta ilgtspējību.

‘’Lepojamies ar to, ka sekojam eko-skaistuma filozofijai,’’ saka viena no D-UÑAS līdzīpašniecēm Mērija. ‘’Mēs ar savām profesionālajām metodēm esam cieši apņēmušies sniegt labāko veselības praksi skaistumkopšanas nozarē ne tikai saviem klientiem, bet mums ir svarīga arī vides aizsardzība. Mēs ļoti labi apzināmies savu produktu nekaitīgo ietekmi uz dabu.’’

 

Iepriekšējais gads (2019.) D-UÑAS uzņēmumam bija ļoti veiksmīgs. Apgrozījums un peļņa pieauga par 20% attiecībā pret 2018. gadu. Tika atvērti 35 jauni saloni, no kuriem 10 bija Spānijā, bet pārējie 25 atvērti Latīņamerikas valstīs: Argentīnā, Brazīlijā, Čīlē, Kolumbijā, Kostarikā, Ekvadorā, Meksikā, Nikaragvā, Panamā un Peru, tā vēl vairāk kļūstot atpazīstamiem pasaulē.

Šobrīd D-UÑAS ir viens no lielākajiem un vadošākajiem skaistumkopšanas uzņēmumiem spāniski runājošajās valstīs. Vai vajadzētu justies komfortabli un apmierinātām? Noteikti, taču apņēmīgās uzņēmuma dibinātājas neapstājas un turpina attīstīt D-UÑAS vēl tālāk!

‘’Mēs esam ļoti iepriecinātas par straujo uzņēmuma izaugsmi 2019. gadā, kā arī par ikvienu atvērto jauno salonu,’’ turpina Mērija. ‘’Mūsu mērķis nav tikai attīstīties savā dzimtajā zemē Spānijā, vēlamies turpināt uzrādīt arvien labākus rezultātus Latīņamerikas tirgū un citviet.’’

‘’Mums ir saliedēts un nostiprināts biznesa tīkls, tādā veidā mēs spējam nodrošināt nepieciešamo pastāvīgo atbalstu ikkatram mūsu franšīzes ņēmējam.’’

 

Kā nākamais būtiskais solis izaugsmē tiek paredzēta dalība vienā no uzņēmumam svarīgākajām franšīzes izstādēm – the International Franchise Exhibition of Mexico, kas norisināsies 2021. gada 5.-7. martā un būs jau 43. šāda veida izstāde Meksikā. D-UÑAS būs starp 380 citiem izstādes dalībniekiem, plānojot atvērt vēl vairākus jaunus salonus papildus šobrīd 26 esošajiem, kas jau atrodas šajā valstī.

D-UÑAS franšīze turpina attīstīties, uzlabojot 2019. un 2020. gada sākuma rādītājus. Aicinām sekot tās jaunumiem, lai vēl vairāk uzzinātu par vienu no Spānijas skaistumkopšanas nozares līderu paplašināšanos, jaunu salonu atvēršanu vietējā Spānijas tirgū, Latīņamerikas valstīs un Eiropā.

Vairāk informācijas: www.d-unas.com un Twitter (@d_unas)

Franchising LV

Lasīt citus rakstus