TATA Italia produkcija tagad pieejama arī Latvijā

TATA Italia ir apavu un aksesuāru zīmols, kas savu darbību uzsāka 2000. gadā. Zīmola radītāji ir apvienojuši unikālu dizainu, kvalitāti un itāļu stilu. Katru gadu kompānijas kolekcija ir attēlota starptautiskos modes žurnālos Glamour, Elle, Marie Claire, GQ un citos. 
 
TATA Italia panākumi modes pasaulē ir acīmredzami, to apstiprina augošā mazumtirdzniecības ķēde ar vairāk nekā 100 veikaliem Itālijā. TATA Italia franšīze atrodas Itālijā, Maltā, Baltkrievijā un tagad arī Latvijā. 
 
Vēl šī gada sākumā, lai iegādātos kādu no TATA Italia zīmola modeļiem, Tev vajadzēja doties tiem pakaļ uz Itāliju vai pasūtot internetā, pārmaksāt par piegādi gandrīz divreiz vairāk nekā pati prece. No 1. jūnija TATA Italia produkcija ir pieejama Latvijā.
 
Franšīzes vadītāja Regīna Šapale preci, kuru var pasūtīt, demonstrē sociālo tīklu platformās – https://www.instagram.com/tata_italia_latvija/ un https://www.facebook.com/TATAitaliaLatvija/ . 
Klienti ir patīkami pārsteigti par apavu augsto kvalitāti un pieejamām cenām.
 
TATA Italia zīmols ir tas, ko vajag katrai Latvijas modes pazinējai. Produktu klāstā ir atrodami gan ādas, gan ādas imitācijas apavi. Tiek piedāvāti dažādi dizaina risinājumi un izmantotas spilgtas krāsas.

Arī klasisko modeļu cienītājas atradīs sev vēlamo – baltas, melnas un bēšas augstpapēžu laiviņas ir uzņēmuma pirktākais produkts.
 
Rudens/ziemas 20/21 kolekcija ir klāt, ir pieejami ādas puszābaciņi, ādas imitācijas augstpapēžu puszābaki. Plaši pārstāvēti ir ‘grunge’ stila šņorzābaki un kovboju stila – gan īsie, gan garie zābaki.

Tā kā pieprasījums pēc apaviem aug, drīzumā tiks atvērts arī pirmais veikals, kur klienti varēs aplūkot preci klātienē.
TATA Italia lieliski iederēsies Latvijas lielākajos tirdzniecības centros, kas būs jau nākamajā uzņēmuma attīstības posmā.
Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus