Pasaules vadošā koučinga franšīze – tagad arī Baltijas valstīs

Baltijas valstīs darbu sākusi pasaules vadošā koučinga franšīze ActionCOACH.

ActionCOACH izveidota 1997.gadā, un tās dibinātājs ir Breds Sugars. Jau kopš uzņēmuma izveides viņš veiksmīgai attīstībai izmantojis franšīzes modeli. Tādējādi patlaban vairāk nekā 70 pasaules valstīs darbojas jau vairāk nekā 1000 ActionCOACH uzņēmumi.

Tagad uzņēmums sācis darbu Baltijas valstīs, un meklē franšīzes partnerus, lai veidotu veiksmīgi strādājošu uzņēmumu arī šajā reģionā.

Kas ir ActionCOACH un ar ko nodarbojas uzņēmums?

Kompānija orientējas uz mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, piedāvājot tiem vērtīgas sertificētu biznesa kouču konsultācijas. Tās ļauj no malas paskatīties uz uzņēmumu un pārliecināties, vai un kā strādāt tālāk, lai sasniegtu mērķus. Kouči piedāvā atbilstošu biznesa koučinga atbalsta programmu.

Koučinga uzņēmums ir izveidojis 365 praksē pārbaudītas stratēģijas, kuras iespējams pielāgot atbilstoši jebkuram biznesam, kam nepieciešams skats no malas. Uzņēmuma kouči sākotnēji iedziļinās biznesā, un klienti vienmēr saņem padomu un vadlīnijas, kas ir atbilstoši tieši viņu unikālajam biznesam.

ActionCOACH garantija

Uzņēmuma stratēģijas ir pārbaudītas praksē un tās ir efektīvas. Tieši tādēļ uzņēmums ļauj saviem klientiem pārliecinātiem, garantējot, ka jau pēc četriem sadarbības mēnešiem klients jutīs rezultātu.

ActionCOACH

ActionCOACH Baltijas valstu komanda

“Kad mani pirmoreiz iepazīstināja ar ActionCOACH komandu, es uzreiz sapratu, cik liels ir uzņēmuma potenciāls un spējas palīdzēt cilvēkiem attīstīt viņu biznesu un pārņemt kontroli pār savu dzīvi. Tiklīdz es uzzināju, ka uzņēmums vēl nav pārstāvēts Baltijas valstīs, man kļuva skaidra mana misija. Es sapratu, ka nākotnē varu paveikt daudz laba,” saka ActionCOACH Baltijas partnere Ermeta Mackeviciene.

“Mēs vēlamies sadarboties ar biznesa īpašniekiem, kuri meklē jaunas iespējas, un biznesa koučiem, kas meklē veidus, kā paplašināt savu biznesu. Mēs uzskatām, ka ikvienam uzņēmuma īpašniekam Baltijā jābūt pieejai mūsu pārbaudītajai sistēmai, tāpat kā visai pasaulei, lai tā palīdzētu viņiem uzlabot darbību,” saka uzņēmuma master franšīzes partnere Lina Glemžaite Griciuviene.

“Daudzi cilvēki uzskata, ka, lai iegādātos mūsu franšīzi, viņie jābūt koučiem, taču tā nav. Mums ir visaptverošs treniņu komplekss ar regulāru atbalsta programmu. Tā ir piemērota visiem, kas vēlas iegūt īpašumā pelnītspējīgu franšīzes biznesu, saka ActionCOACH Baltics master koučs Bensons Kempbels.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus