Paziņo, kur Latvijā tiks atvērts pirmais Burger King

Tallink Grupp, Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs, šonedēļ paziņoja tās pirmo ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes atrašanās vietas Latvijā un Lietuvā.

Abās valstīs pirmie restorāni tiks atvērti Akropolis Group pārvaldītajos iepirkšanās centros. Latvijā pirmais restorāns tiks atvērts Akropole iepirkšanās centrā Rīgā un Lietuvā Akropolis iepirkšanās centrā Viļņā. Restorāni tiks atvērti 2020. gada otrajā pusē.

akropole

Atvērs populārās vietās

Komentējot pirmo restorānu atrašanās vietu, Tallink Grupp Krasta mazumtirdzniecības un Burger King franšīzes atvēršanas projekta vadītāja Baltijas valstīs Katre Kõvask sacīja: “Mēs daudz esam apsvēruši vislabākās atrašanās vietas pirmajiem restorāniem Latvijā un Lietuvā un es esmu priecīga, ka mēs tagad esam panākuši vienošanos ar Akropolis Group par to, ka slavenā zīmola restorāni tiks atvērti viņu iepirkšanos centros.”

“Mūsu mērķis ir atvērt restorānus populārās vietās, lai tie būtu uzreiz pamanāmi un veiksmīgi darbotos no pirmās dienas. Mēs esam pārliecināti, ka Akropole un Akropolis iepirkšanās centri reizē ar mūsu ciešo sadarbību ar Akropolis Group, ļaus mums sekmīgi ieiet Latvijas un Lietuvas ātrās ēdināšanas tirgos, tādējādi ieliekot labu pamatu tālākai Burger King franšīzes paplašināšanai šajos tirgos”, sacīja Kõvask.

“Kopš Akropolis un Akropole iepirkšanās un izklaides centru atklāšanas, mums ir bijušas ambīcijas būt par pirmo izvēli gan klientiem, gan vispazīstamākajiem zīmoliem, ienākot Baltijas tirgū. Mēs esam priecīgi, ka pasaulē atzītā ātrās ēdināšanas ķēde, kuras atvēršanu tās cienītāji Latvijā un Lietuvā gaida ar nepacietību, sāks darboties Viļņas Akropolis un Rīgas Akropole iepirkšanās centros. Tā mums ir liela atzinība un atļaus klientiem piedāvāt vēl plašāku ēdināšanas pakalpojumu klāstu,” sacīja Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra Akropole vadītāja.

Vairāk nekā 40

Tallink Grupp ieguva Burger King franšīzi Baltijas valstīs 2019. gada rudenī. Uzņēmums atvēra pirmos Burger King restorānus Tallinā, Igaunijā, 2020. gada maijā. Kopumā uzņēmums Baltijas valstīs plāno atvērt vairāk nekā 40 Burger King restorānus. Tādā veidā tiks radīts vairāk nekā 800 jaunu darbavietu. Plašāka informācija mājaslapā www.burgerking.com.

“Akropolis Group” ir holdinga uzņēmums, kas apsaimnieko nekustamo īpašumu attīstības un nomas uzņēmumus Lietuvā un Latvijā. Uzņēmums apsaimnieko iepirkšanās un izklaides centrus “Akropolis” Viļņā, Klaipēdā, Šauļos un “Akropole” Rīgā. “Akropolis Group” īpašnieks ir uzņēmumu grupa “Vilniaus Prekyba”, kas ir viens no lielākajiem tirdzniecības uzņēmumiem Baltijas valstīs un Austrumeiropas reģionā.

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus