Atvērts pirmais HUGO veikals Baltijas valstīs

Baltijas vadošais apģērbu mazumtirgotājs Apranga Group atvēris pirmo HUGO zīmola veikalu Baltijas valstīs.

Jaunais veikals atrodas tirdzniecības centrā Spice un tā kopējā platība sasniedz 118 kvadrātmetrus.

Koncepts balstīts uz pircējam labvēlīgu atmosfēru un iedvesmojošu iepirkšanās pieredzi. Veikalā atrodas multifunkcionāls servisa punkts, kurā apvienoti digitāli risinājumi ar tipiska bāra atmosfēru un piedāvā klientiem unikālu vietu, kur uzkavētues.

Sarkanās krāsas izmantošana dažādos veikala elementos rada izteiktu zīmola atpazīstamību, bet neparastās mēbeļu formas iemieso “HUGO” garu.

“Mēs lepojamies ar veiksmīgo sadarbības vēsturi gandrīz divdesmit gadu garumā – 2001.gadā tika atklāts pirmais veikals Viļņā, bet pirmais Hugo Boss veikals Latvijā durvis vēra 2003.gadā Rīgā, Elizabetes ielā.

“Hugo Boss ir viens no veiksmīgākajiem premium klases modes uzņēmumiem, kura zīmoli ir atzīti visā pasaulē, iegūstot arvien lielāku tirgus daļu un sasniedzot dažādas klientu grupas. Mēs ļoti priecājamies par attīstību, ieviešot jaunu zīmola koncepciju. Veikals ir lieliski piemērots jauniem un moderniem pircējiem, orientētiem uz modi un augstu kvalitāti, kādi arī ir tirdzniecības centra Spice klienti,” saka Apranga Group ģenerālmenedžeris Rimantas Perveneckas.

Apranga Group saskaņā ar franšīzes līgumu atvērusi jau trīs Hugo Boss zīmola veikalus – katru savā Baltijas valstu galvaspilsētā.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus