Fafa’s līdz 2022.gadam plāno atvērt 100 restorānus

Somijas ātrās ēdināšanas tīkls Fafa’s līdz 2022. gada pavasarim plāno atvērt kopumā 100 restorānus; strauji augt palīdz franšīzes partneris.

Klienti ir iepazinuši un iecienījuši Fafa’s produkciju, tādēļ uzņēmums attīstās ārkārtīgi straujā tempā. Pagājušajā gadā tā kopējais restorānu skaits tuvojās 40. Ņemot vērā lielo pieprasījumu, kompānija iecerējusi 2022. gada pavasarī atvērt jau savu 100.restorānu, lai saviem klientiem piedāvātu plašu un visaptverošu restorānu tīklu.

“Fafa’s Somijā turpina augt, un mūsu mērķis ir apkalpot mūsu klientus visā pasaulē, sadarbībā ar mūsu franšīzes partneri. Mēs nemitīgi meklējam vietas jaunu restorānu atvēršanai Somijā,”  komentē kompānijas pārstāvji.

“Tik strauja izaugsme ir iespējama tikai, pateicoties gan mūsu lojālajiem klientiem, gan jaunajiem klientiem. Jebkurš, ienākot mūsu restorānos, ir patīkami pārsteigts gan par ēdienu piedāvājumu, gan mājīgo atmosfēru, gan draudzīgo apkalpojošo personālu un vēlas šeit palikt ilgāk, bet, aizejot, atkal drīz atgriezties,” skaidro uzņēmuma pārstāvji, uzsverot, ka šīs tendences liek uzņēmumam domāt par jaunu restorānu atvēršanu. Līdz šim uzņēmums paplašinājies, gan atverot savus restorānus, gan ar franšīzes partneru palīdzību. Šī kombinācija, pēc Fafa’s pārstāvju domām, ir veiksmes formula, tādēļ šādu attīstību plānots turpināt arī nākotnē.

“Mēs nupat esam atvēruši savu 40. restorānu, un esam patīkami satraukti, jo tas atrodas pasaules centrā – Londonā. Mēs esam pateicīgi par iespēju darīt darbu, kas mums patīk, un nodarbināt cilvēkus visā pasaulē. Es ļoti lepojos gan ar mūsu sasniegumiem, gan personālu, kas pilnībā atspoguļo Fafa’s darbības principus,” saka Fafa’s ķēdes dibinātājs Dorons Karavani.

Fafa's

Piedāvājums ikvienam

Fafa’s klienti stāsta, ka izvēlas tieši šos restorānus piedāvājuma dēļ. Ēdienkartē sev piemērotu maltīti atradīs gan gaļas produktu lietotāji, gan veģetārieši.

Tomēr restorānu skaita palielināšana nav vienīgais jaunums, ko plāno Fafa’s. Nākotnes plānos ietilpst jaunas produktu līnijas izveide, ko piedāvāt veikaliem, kā arī jauns restorānu dizains un jauni digitālie pakalpojumi. Uzņēmums iecerējis veidot arī jaunu gardēžu burgeru ķēdi Bursa.

Fafa’s plāno, ka šā gada pavasarī tiks atvērts kompānijas 58. restorāns, bet pēc gada uzņēmuma produkciju varēs baudīt jau 75 restorānos. Jāatzīmē, ka lielākā daļa no šiem restorāniem ir franšīzes. Vairums no tām tiek atvērtas sadarbībā ar lielāko franšīzes partneri S-Group.

Ņemot vērā, ka tiek atvērti jauni restorāni, uzņēmuma vadība plāno arī strauju apgrozījuma pieaugumu, prognozējot, ka tas šajā gadā pārsniegs jau 30 miljonus eiro.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus