Street Burgers atver jaunu restorānu Rīgā

Paplašinot darbību un izvēršot restorānu tīklu Latvijā, burgernīcu ķēde “Street Burgers” janvāra sākumā atklājusi jaunu restorānu Rīgā – tirdzniecības centrā “Domina Shopping”, Ieriķu ielā 3.

Jaunā restorāna izveidē ir investēti vairāk nekā 100 tūkstoši  eiro.

Veidots pēc ierastā koncepta

Jaunais 130 kvadrātmetru plašais “Street Burgers” restorāns tirdzniecības centrā “Domina Shopping” ir veidots pēc patērētājiem jau ierastā un iemīļotā koncepta, taču vienlaikus ar tikai šim restorānam raksturīgiem interjera dizaina elementiem un izkārtojumu.

Jaunizveidotās burgernīcas ēdienkarte aicina baudīt gan pavisam jaunu, gan arī jau zināmu ēdienu garšas. Bet telpas tajā ir tik plašas, ka vienlaikus dod  iespēju uzņemt gana daudz viesu, nezaudējot apkalpošanas un ēdiena pagatavošanas ātrumu un kvalitāti.

“Jaunās “Street Burgers” burgernīcas atvēršana tirdzniecības centrā “Domina Shopping” ir nozīmīgs solis mūsu izaugsmei un darbības paplašināšanai Latvijā. Šo lēmumu pieņēmām, balstoties uz pēdējo gadu laikā no klientiem un sadarbības partneriem saņemtajām īpaši nozīmīgām atzinībām un atsauksmēm par modernu un inovatīvu dizainu un atmosfēru, kvalitatīvu apkalpošanu, veselīgu un vietējiem produktiem bagātu maltīti,” saka Aleksandrs Vēvers, “Street Burgers” dibinātājs.

Turpina augt

Kopš pirmā restorāna atvēršanas pirmsākumiem “Street Burgers” ideoloģija nav mainījusies – burgernīca turpina augt un attīstīties katru dienu. Tās piedāvājumā ir vairāk nekā 20 dažādu burgeru, tostarp arī veģetārie, lai ikviens var izvēlēties savējo. “Street Burgers” ir par veselīgu dzīvesveidu un veselīgiem burgeriem, bet ēdiena garša ir tā prioritāte. Tieši tādēļ uzņēmums rūpējas par ikkatru ēdiena sastāvdaļu, kas tiek pasniegta klientam. Brgeru un citu ēdienu pagatavošanai tiek izmantoti tikai kvalitatīvākie produkti, kas ik dienu tiek sagatavoti restorānu tīkla virtuvēs.

“Mēs sniedzam ātrāko un draudzīgāko apkalpošanu ikvienam, kurš ienāk pa mūsu durvīm. Mūsu filozofija ir būt godīgiem pret mūsu klientiem un sniegt vislabāko no tā, kas ir atrodams tepat Latvijā. Liellopa gaļa, jērs no Latvijas laukiem – tas ir mūsu lepnums. Šeit katrs burgers tiek pagatavots ikvienam klientam individuāli uz atklātas uguns grila, lai baudītu labāko šodien, šeit un tagad, bet rīt jau kārotu nākamo,” papildina Aleksandrs Vēvers.

Kopumā Latvijā darbojas jau piecas “Street Burgers” burgernīcas – jaunā tirdzniecības centrā “Domina Shopping” (katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00) un četras līdzšinējās, no kurām trīs atrodas Rīgā (Vecrīgā – Vecpilsētas ielā 8a), Blaumaņa ielā 10 un Meža ielā 4a, bet viena Liepājā (Brīvības iela 3/7). Street Burgers franšīzes sāka piedāvāt 2015.gadā, un patlaban uzņēmumam ir viena franšīzes vienība.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus