Black Star Wear

Rīgā atvērs pirmo Black Star Wear franšīzes veikalu

Populārā Krievijas repera Timati zīmola veikals Black Star Wear durvis Rīgā vērs jau šī gada 5. septembrī. Veikals atradīsies paplašinātā tirdzniecības centra Alfa jaunās ēkas otrajā stāvā.

Veikals t/c Alfa būs pirmais šīs franšīzes oficiālais veikals Latvijā. Visi veikali, kas Latvijā iepriekš piedāvāja šī zīmola apģērbus, bija tikai multibrendu partneru veikali, kam nebija saistības ar uzņēmuma oficiālajiem veikaliem. Taču no šī gada jūnija zīmola tirdzniecības markas reģistrētas Latvijas Republikas Patentu valdē. SIA Black Star Wear turpmāk būs oficiālie franšīzes operatori Latvijā.

“Šis veikals būs otrais oficiālās franšīzes veikals Baltijā. Pirmais tika atvērts pagaišā gada novembrī Tallinā un uzreiz iekļuva TOP 3 starp visiem Black Star Wear pieprasītākajiem veikaliem,” skaidro Black Star Wear valdes locekle un franšīzes vadītāja Jūlija Polenņikova. Viņa uzsver, ka ar nepacietību sagaida šī zīmola attīstību arī Latvijā, lai plānotu gan sortimenta  paplašināšanu, gan zīmola popularizēšanu Rīgā un ārpus tās.

“Mēs esam ļoti priecīgi, ka veikals Latvijā izvēlējies tieši mūsu tirdzniecības centru. Esam pārliecināti, ka zīmols mūsu paplašinātajam un atjaunotajam tirdzniecības centram Alfa piesaistīs papildus interesi ne tikai no krievu tautības klientu puses, bet būs interesants un saistošs arī latviešu tautības auditorijai,” stāsta t/c Alfa vadītāja Liene Apine.

Black Star Wear franšīzes nodaļas menedžeris Artūrs Vološins: “Veikala sortimentā būs pieejami street-wear formāta sporta apģērbi aktīvam dzīvesveidam. Tāpat pieejami dažādi sportiska stila apģērbi pieaugušiem un bērniem, kā arī Family look komplekti (viena stila un kolekcijas apģērbi, kuri piemēroti vecākiem ar bērniem) un, protams, dažādi aksesuāri. Pārdošanā regulāri parādīsies arī dažādu Black Star mākslinieku individuālās kapsulu kolekcijas (Timati, Mot, Klava Koka, Doni, Dana Sokolova u.c)”

Par uzņēmumu

Krievijas jauniešu modes zīmols Black Star Wear dibināts 2010.gadā. Tas veidots kā populārā mākslinieka Timati un viņa partnera un drauga Pāvela Kurjanova (Pashu) mūzikas leibla Black Star sastāvdaļa.

Black Star Wear

Sākotnēji zīmols ietvēra sevī tikai t-kreklus ar autortiesību izdrukām. Taču, pieaugot popularitātei, tika nolemts paplašināt zīmola sortimentu. Pašlaik Black Star Wear zīmols attīstās patstāvīgi. Krievijas un NVS lielākajās pilsētās ir atvērti vairāk nekā 50 franšīzes veikali.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus