Mail Boxes paplašinās Baltijas reģionā; atvērs vairākus centrus arī Latvijā

Starptautiskais ekspress piegādes uzņēmums Mail Boxes Etc. atvēris pirmo centru Lietuvā – Viļņā.

Otru centru uzņēmums iecerējis atvērt Klaipēdā.

Kompānijas pārstāvji uzsver, ka Mail Boxes neplāno konkurēt ar tradicionālajām kurjeru piegādes kompānijām. Uzņēmums darbojas kā starpnieks – atrod piemērotāko kurjera pakalpojumu klientam atbilstoši viņa vēlmēm.

 

Mail Boxes Etc

 

Franšīzes līgumu kompānijas darbības izvēršanai Lietuvā, Igaunijā un Latvijā noslēdza 2017.gadā ar uzņēmēju Antonu Načarjanomu, kuram toreiz piederēja divi Mail Boxes centri Krievijā.

Tiek prognozēts, ka tuvākajā laikā Lietuvā tiks atvērti 25 kompānijas zīmola centri. Latvijā plānots atvērt 10, bet Igaunijā – piecus centrus.

Pirmais uzņēmuma centrs Krievijā tika atklāts 2007.gadā, bet līdz 2016.gadam Krievijā strādāja jau vairāk nekā 90 starptautiskās kompānijas centri.

Mail Boxes patlaban ir viens no pasaules lielākajiem savas nozares uzņēmumiem, kas piedāvā iepakošanas, piegādes, loģistikas, komunikācijas un mārketinga pakalpojumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Uzņēmuma sniegtie pakalpojumi ļauj atvieglot mazo un vidējo uzņēmumu darbību, piedāvājot tiem piegādes ārpakalpojumus, un tādējādi ļaujot tiem koncentrēties uz savu pamata biznesu.

Patlaban uzņēmumam pasaulē kopumā ir vairāk nekā 2500 klientu apkalpošanas centri 34 valstīs. Kompānijas apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 940 miljonus dolārus.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus