Circle K turpina paplašināties, ieguldot 2,3 miljonus eiro

Durvis vērusi jauna Circle K pilna servisa degvielas uzpildes stacija (DUS). Stacijas būvniecībā investēti 2,3 miljoni eiro, un tā ir jau 82. Circle K tirdzniecības vieta Latvijā, uzņēmumam ir arī 14 DUS franšīzes.

Jaunā DUS atroda Salaspilī, Nometņu ielā 1

‘’Circle K tīkls turpina attīstīties un atvērt jaunas stacijas, lai autobraucējiem nodrošinātu visu nepieciešamo kā īsākos, tā garākos ceļa posmos. Prieks, ka arī Salaspilī tagad ir liela un mūsdienīga stacija, kas atrodas stratēģiski nozīmīgu autoceļu krustpunktā. Tajā ik detaļa ir izplānota tā, lai DUS būtu ērta un patīkama pieturas vieta visiem tiem, kas ceļā – gan privātajiem klientiem un vecākiem ar bērniem, gan biznesa klientiem un kravas auto šoferiem,’’ stāsta Circle K Latvia Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.

Jaunatvērtā stacija piedāvā pilnu pakalpojumu spektru privātpersonām un biznesa klientiem. Tajā ir iespēja uzpildīt miles un milesPLUS degvielas, kā arī kravas automašīnu šoferiem ir pieejams AdBlue šķīdums. Tāpat stacijā ierīkota vieglo automašīnu automātiskā automazgātava, kas aprīkota ar modernu ūdens recirkulācijas sistēmu.

Būtiskākās pārmaiņas redzamas Circle K veikalā – tajā ir ieviests jaunais koncepts ar ērtu atpūtas zonu un papildinātu uz vietas gatavoto maltīšu sortimentu. Plašajā ēdienu klāstā ikviens atradīs savai gaumei visatbilstošāko. Piedāvājumā ir gan svaigi, uz vietas gatavoti salāti, gan garšām bagātā meksikāņu virtuve, gan kārdinošs jaunums – Latvijā ražotas un tautā iecienītas zupas.

Salaspils DUS ir piektā stacija, kurā realizēts jaunā koncepta veikals; līdz šim modernizācijas darbi īstenoti Rīgā, Eksporta ielā 1c un Anniņmuižas bulvārī 25a, Jelgavā, Brīvības bulvārī 1, Ogrē, Rīgas ielā 19. Jūnijā vidū Siguldā, Mazā saules ielā 2 durvis vērs vēl viena Circle K pilna servisa stacija.

Par Circle K

Circle K Latvia ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. Circle K ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 82 tirdzniecības vietas, no kurām 77 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 DUS franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un ērts iepirkšanās veikals Vecrīgā. Kā viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem Circle K ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

 

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus