Pica Lulū atvērusi 5 jaunas picērijas

Latvijā plašākais un populārākais picēriju tīkls Pica Lulū (SIA Later LTD) 2018.gadu noslēdzis ar 6,97 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 29% vairāk nekā 2017.gadā.

Straujo pieaugumu veidojusi picēriju tīkla paplašināšana un piegādes kvalitātes uzlabošana. 2018.gadā tika atvērtas 5 jaunas picērijas – trīs picērijas Rīgā un pa vienai Jelgavā un Jūrmalā, gadu noslēdzot ar 16 picēriju tīklu Rīgā un Pierīgā. Pērn tika iegādāti 10 motorolleri un 35 jaunas automašīnas. Tāpat automatizēts, uzlabots pasūtījumu pieņemšanas, sagatavošanas un piegādes process, kā arī izveidota jauna mājas lapa – viss, lai nodrošinātu iespējami ātrāko piegādi klientiem.

“Esmu lepns un novērtēju vadību un komandu par lielo darbu, kas ieguldīts mūsu attīstībā. Šogad redzējām, ka, atverot picērijas jaunās teritorijās, klienti ir priecīgi un apmierināti, ka esam tuvāk viņu mājām. Mūsu sauklis “Pilnīgs Lulū” ir virziens, kuru jau 25 gadus ievērojam. To turpināsim ievērot, lai vienmēr esam “Lulū” – picu cepēji “kreizī” manierē, uzsver Elmārs Tannis, uzņēmuma līdzīpašnieks.

Pica Lulū

 

Starp 2018.gada Pica Lulū prioritātēm bija investīcijas darbaspēkā, notika atalgojuma sistēmas pārskatīšana un darbinieku kompetences paaugstināšana, kā arī ieguldījumi dažādos labumos un kopīgos pasākumos motivācijas un lojalitātes veicināšanai. 2018.gadā uzņēmumā vidēji tika nodarbināti 293 darbinieki.

2019.gadā Pica Lulū atzīmē pastāvēšanas 25 gadus. Šajā gadā tā koncentrēsies uz vēl labākas pieredzes nodrošināšanu picu cienītājiem, atverot jaunas picērijas, ieviešot jaunus risinājumus apkalpošanas kvalitātes un ātruma uzlabošanai, kā arī dažādos veidos iepriecinot klientus kopīgajos svētkos.

Par Pica Lulū:

Kompānija rullē un cep picas jau 25 gadus un pašlaik ir plašākais un populārākais picēriju tīkls Latvijā. Pica Lulū ir arī vadošais vietējā kapitāla ātrās ēdināšanas tīkls Latvijā. To veido jau 17 picērijas Rīgā un Pierīgā, un katru gadu tiek atklātas vismaz divas jaunas. Uzņēmuma picas sākotnēji ir iedvesmojušās no Itālijas, Amerikas un Kanādas picu tradīcijām. Gadu gaitā, pieslīpējot cepšanas prasmes un garšu nianses, kļuvušas par “vietējās” gaumes picām. Pica Lulū produktos galvenokārt tiek izmantoti Latvijā ražoti produkti – Dobeles Dzirnavnieks milti, Smiltenes Piens siers un citi. Uzņēmumā tiek nodarbināti ap 300 darbinieku. “Later LTD” ir picēriju tīkla “Pica Lulū” izveidotājs un franšīzes turētājs. 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus