Hooters iekaros visas trīs Baltijas valstis

ASV sporta bārs Hooters iekaros visas trīs Baltijas valstis jau tuvākajā laikā.

Uzņēmums paziņojis par jaunu franšīzes partneri Hooters Baltics UAB, kurš plāno atvērt pirmos bārus Baltijas valstīs. Pavisam plānots atvērt trīs bārus – visās trīs kaimiņvalstīs pa vienam.

Hooters Baltics partneri ir bijušie Lietuvas nacionālās basketbola komandas un EuroLeague spēlētāji Darjus Songaila un Robertas Javtokas, kuri ar šo sporta veidu augstā līmenī nodarbojušies vairāk nekā 20 gadus, spēlējot gan Eiropā, gan ASV.

“Mūsu kaislība pret spēli neaprobežojas tikai ar basketbola laukumu. Mēs vēlamies atvest Hooters uz Baltiju, un arī citus cilvēkus iepazīstināt ar tādu kaislību pret basketbolu, kāda ir mums, atverot vietu, kur iespējams skatīties sporta spēles,” saka Darjus Songaila. “Mēs esam apņēmušies atvest sportu, labu pārtiku un pasaulē slaveno Hooters viesmīlību uz Baltijas valstīm.”

Pirmais sporta bārs šajā gadā tiks atvērts Lietuvā, kam sekos atklāšana Igaunijā un Latvijā.

“Kā starptautiski atpazīstams zīmols Hooters novērtē attiecības ar partneriem, piemēram, Hooters Baltics. Songaila un Javtokas raksturo komandas gars, kādu mēs meklējam savos franšīzes partneros, un mēs zinām, ka viņi ir vislabākie, kas atvedīs pasaulē slavenos Hooters vistas spārniņus un viesmīlību uz Baltijā un iepazīstinās vietējos klientus ar to,” saka Hooters of America pārstāvis Marks Vaitls. “Šī ieiešana visās trijās Baltijas valstīs ir daļa no Hooters starptautiskās izaugsmes plāniem.”

 

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus