Hesburger paplašina darbību kopā ar franšīzes partneri

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” paplašina sava starptautiskā tīkla darbību atvērot pirmo restorānu Baltkrievijā, Minskā, informē uzņēmums.

Ieguldītās investīcijas sasniegušas 300 tūkstošus ASV dolāru jeb aptuveni 282 tūkstošus eiro, un tuvākā gada laikā uzņēmums plāno atvērt arī citus restorānus galvaspilsētā.

Līdz ar jaunā restorāna atklāšanu, “Hesburger” tīkla pārklājums sasniedzis deviņas valstis. Jaunais restorāns Minskā atklāts tirdzniecības centrā “ALMI” un radītas 25 darba vietas vietējiem iedzīvotājiem.

“”Hesburger” ir lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde Baltijā un baltkrievi ir regulāri viesi Baltijas valstīs, tādējādi jau labi pazīst mūsu restorānus un to sortimentu. Tāpēc nākamais loģiskais solis kopā ar mūsu franšīzes partneri bija paplašināt darbību šajā Baltijas valstu kaimiņvalstī un arī Baltkrievijas iedzīvotājiem sniegt pieejamu un daudzveidīgu “Hesburger” sortimentu”, stāsta Ieva Salmela, „Hesburger” attīstības direktore.

“Hesburger” ēdienkarte Baltkrievijā sastāvēs no dažāda veida burgeriem, tortiljām, desertiem, uzkodām un citiem produktiem, kas iekļauti “Hesburger” standarta ēdienkartes sortimentā.

Evelīna Ozoliņa

Lasīt citus rakstus